Spetrasol + SilentLab = nebe na zemi

30. 09. 2024 | Aktuality, Články

Kdo někdy pracoval v openspace nebo coworku, ví, že jedné věci se v nich nedostává – klidu a ticha. Společnost SilentLab přichází na trh s novou 4GEN verzí elegantních akustických boxů, které pro soustředěnou práci poskytují nejen klid, ale i naše prokognitivní LED osvětlení.

„Se společností SilentLab jsme se seznámili při grantovém TAČR projektu vývoje a výroby fotoreapeutického pavilonu, který jsme ve spolupráci s ČVUT a Národním ústavem duševního zdraví letos společně dokončili a začali uvádět na trh,” osvětluje začátky spolupráce Daniel Jesenský, CEO Spectrasol.

V boxech je využito prokognitivní osvětlení Spectrasol s optimalizovanou plošnou distribucí a maximální věrností podání barev. Světlo se maximálně blíží kvalitám světla slunečního, a jak je vidět i z fotografií z představení produktu, uživatelé takto osvětleného boxu si mohou užívat své vlastní soukromé „nebe na zemi”.

Nová generace akustických boxů SilentLab 4GEN byla představena 26. září 2024 ve smíchovském Sacre Coeur a za necelý měsíc se představí i mezinárodnímu publiku na největším evropském nábytkářském veletrhu Orgatec v Kolíně nad Rýnem.

„Věříme, že zdravé, stimulující a příjemné přirozené světlo poskytne boxům SilentLab jedinečnou konkurenční výhodu oproti dalším produktům na trhu,” říká Hynek Medřický, CTO Spectrasolu a dodává: „Tato spolupráce je dalším názorným příkladem, že technologie Spectrasol je využitelná nejen v klasických svítidlech, ale i ve specifických produktech jiných firem.”

Sledujte nás:

O nás v médiích

Týden.cz: Nová Waltrovka má unikátní osvětlení

Týden.cz: Nová Waltrovka má unikátní osvětlení

„Prvotřídní osvětlení je základem pro spokojenost a vitalitu na pracovištích, a tím i dobré pracovní výsledky zaměstnanců. Proto jsme se domluvili na spolupráci se společností Spectrasol, která nabízí to nejlepší z LED technologií pro použití v interiérech," říká v...